Coș - 0.00 lei

Stampile

 

oferta stampile mai

stampile promo colop duodeal stampile promo trodat power box
inseriatoaretusuritusiere
Oferta noastra cuprinde o gama larga de stampile a cunoscutelor marci Colop si Trodat.
 • Stampile de calitate la prețuri mici

  Stampilele comercializate sunt proiectate pentru o utilizare intensiva si de lunga durata, fiind facute sa reziste peste un milion de amprentari de calitate, de unde rezulta si satisfactia cientului. Machetarea grafica pentru stampile este facuta conform cerintelor dumneavoastra fara costuri suplimentare. In cazul in care aveti deja macheta, o puteti uploada in momentul comenzii. Pentru alte detalii si consultanta in privinta alegerii stampilelor nu ezitati sa ne sunati sau sa ne contactati pe email. Oferim consultanta cu privire la alegerea produselor astfel incat  sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

  Cum cumpar?

  Estamp.ro pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalitati de cumparare:
  -Comanda telefonica, la telefon: 0754 636 328, luni-vineri, 9.00-17.00
  -Comanda prin e-mail, la : comenzi@estamp.ro. In acest caz va rugam specificati denumirea produsului, textul ce trebuie inscris pe fiecare stampila, si toate datele necesare pentru facturare si/sau expeditie, precum si un numar de telefon pentru contact.
  -Comanda On-line.

Mai multe detalii puteti citi aici.

Cine suntem?

Intmark Group SRL, proprietara site-ului estamp.ro, activeaza pe piata  de 23 ani, inca de la infiintarea societatii. Produsele comercializate sunt ale marcilor austriece COLOP si TRODAT, primii doi producatori mondiali de stampile. Stampilele comercializate sunt proiectate pentru o utilizare intensiva si de lunga durata, fiind facute sa reziste peste un milion de amprentari de caliate, de unde rezulta si satisfactia cientului.

Odata cu maturizarea pietei de profil, firma s-a pozitionat in fruntea producatorilor de stampile, succesul ei fiind garantat prin adoptarea unei strategii de piata bazate pe vanzari in cantitate mare la un pret scazut, tot-odata asigurandu-se si calitatea ridicata a produselor si serviciilor. Astfel societatea noastra a devenit partenerul de incredere pentru institutii si societati importante romanesti si internationale. Citeste mai mult…

Poate te intereseaza și Stampile color!

Summary
Article Name
Stampile la preturi mici
Description
Oferta noastra cuprinde o gama larga de stampile a cunoscutelor marci Colop si Trodat. Stampile TRODAT Stampile COLOP
Author
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 95 lei.