Coș - 0.00 lei

Cum cumpăr

 
empty cartEstamp.ro pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalitati de cumparare:
1. Comanda telefonica, la telefon: 0722 544 201 si 0753 480 388, luni-vineri, 9.00-17.00
2. Comanda prin e-mail, la : comenzi@estamp.ro. In acest caz va rugam specificati denumirea produsului, textul ce trebuie inscris pe fiecare stampila, si toate datele necesare pentru facturare si/sau expeditie, precum si un numar de telefon pentru contact.
3. Pe fax : 031 8166059
4. Comanda On-line. Pentru realizarea comenzii se vor face cativa pasi simpli :
  • Selectectati produsul dorit. La rubrica comanda se poate alege cumparare suport + text daca doriti stampila cu tot cu placuta de text (amprenta); doar suport – daca doriti stampila fara text, putand atasa dumneavoastra o placuta de text; doar text (amprenta) – daca doriti doar placuta de text la dimensiunea suportului.
  • Textul il completati la rubrica „text stampila”.
  • Finalizati cumpararea produsului apasand butonul „adauga in cos”.
Daca doriti sa achizitionati si alt produs, repetati pasii anteriori. In momentul in care doriti incheierea sesiunii de cumparaturi, intrati pe cosul de cumparaturi ( situat in partea stanga a situ-lui  ) si dati click pe iesire.
Pentru o eficienta comunicare si realizarea prompta a comenzii dumneavoastra va rugam sa ne furnizati toate datele cerute. Garantam pastrarea confidentialitatii .
Livrare:
Pentru comenzile cu valoare pana in 95 lei, transportul costa 19 lei. Pentru comenzile de peste 95 lei, transportul este gratuit. 
Produsele vor fi trimise prin curierul rapid Urgent Cargus (www.urgentcargus.ro), si vor ajunge la dumneavoastra in 24 de ore (pentru comenzi de luni pana vineri, pana in ora 15.00). La cererea clientului expeditia se poate face si prin alte firme de curierat. Plata se va face in sistem ramburs, la primirea coletului.  
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 95 lei.