Coș - 0.00 lei

Despre noi

 

Intmark Group SRL, proprietara site-ului estamp.ro, activeaza pe piata de stampile de 23 ani.

Produsele comercializate sunt ale marcilor austriece COLOP si TRODAT, primii doi producatori mondiali de stampile. Stampilele comercializate sunt proiectate pentru o utilizare intensiva si de lunga durata, fiind facute sa reziste peste un milion de amprentari de caliate, de unde rezulta si satisfactia cientului.

Odata cu maturizarea pietei de profil, firma s-a pozitionat in fruntea producatorilor de stampile, succesul ei fiind garantat prin adoptarea unei strategii de piata bazate pe vanzari in cantitate mare la un pret scazut, tot-odata asigurandu-se si calitatea ridicata a produselor si serviciilor. Astfel societatea noastra a devenit partenerul de incredere pentru institutii si societati importante romanesti si internationale.

Dintre parteneri amintim:Petrom , Kober , Altex, BCR, BRD-GSG, Alianz-Tiriac, Unicredit, Romextera Bank, Agens Toma, CarpatCement Holding – Heidelberg Cement România, Dinasty, Dasimpex, Tehnovest, Portul Naval Constanta, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul Scolar, Directia Agricola, Inspectia in constructii, Casa de asigurari de sanatate, Casa de pensii, Prefecturi judetene si primarii, etc.

Toate acestea ne recomanda ca fiind un partener serios, prompt si de incredere.

Cu o echipa entuziasta, tanara, suntem pregatiti sa facem fata intr-un mod competent tuturor cerintelor in domeniu. Credem ca dezvoltarea companiei noastre trebuie sa se realizeze într-o maniera responsabila, sa respecte comunitatea în care ne desfasuram activitatea, angajatii, partenerii si clientii nostri, sa fie bazata pe o strategie pentru o dezvoltare durabila.

Obiectivul declarat al Intmark Group este de a deveni un partener competent, de prima alegere pe piata româneasca în domeniul stampilelor. Dorim sa fim mereu, cu un pas inaintea cererii, oferindu-va cele mai noi si performante modele, de calitate ireprosabila.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.